iMebel

Меблі на замовлення

 

Компанія «Ай-Меблі» пропонує виготовлення якісних меблів на замовлення у м.Хмельницький. Дзвоніть - тел.: (098)-7777-296 

 

Фото каталог:

кухни на заказ
Кухні
шкаф купе под заказ
Шафи купе
шкаф кровать под заказ
Шафа ліжко
прихожие под заказ
Передпокій
столы на заказ
Столи
офисная мебель на заказ
Офісні меблі
спальни на заказ
Спальні
детские под заказ
Дитячі
гостинные на заказ
Вітальні
Super User

Super User

Понедельник, 29 Август 2022 10:16

Меблі під замовлення Хмельницький

 

Демократичні ціни

 

Замовляючи меблі на замовлення Хмельницький від виробника Imebel, Ви гарантовано отримуєте:

 

1 ) Економію від 50%.

 

2 ) Кухню з будь-якими розмірами і без націнок.

 

3 ) Спілкування з професіоналами у виробництві.

 

Кожен проект індивідуальний

 

Зустрічаючись з нашим фахівцем від Imebel, Ви потрапите в руки професіонала. Знаючи всі тонкощі виробництва меблів, буде зроблений правильний замір. Моделювання меблів буде відбуватися на Ваших очах.

 

Вибір матеріалів і фурнітури від європейських виробників

 

Перевірені постачальники європейських виробників меблевої фурнітури та матеріалів Німеччини, Італії. Фурнітура від таких відомих брендів, як Hettich, Blum, GTV і т.д. Наші фахівці познайомлять і допоможуть вибрати матеріал і фурнітуру.

 

Кольоровий безкоштовний 3D проект

 

Наш фахівець від Imebel приїде в зручний для Вас час, зробить точний замір, побудує кольоровий проект. БЕЗКОШТОВНИЙ 3D проект - це можливість подивитися на майбутню кухню з усіх боків.

 

Немає націнок за нестандарт

 

Націнка на мрію? Взагалі з нами забудьте це слово. Ми робимо меблі під замовлення Хмельницький, робимо стильні меблі для Вас. Ексклюзивні меблі у вас і більше ні у кого.

 

Великий досвід фахівців

Протягом майже 12 років ми робимо меблі і кухні. Ми збилися з рахунку скільки вже зроблено меблів на замовлення Хмельницький, і зробимо Вам. Меблі будуть одні з кращих.

 Ознайомитись з нашими втіленими в життя проектами, Ви можете на сайті - https://imebel.coмеблі на замовлення Хмельницкькийm.ua


 
Суббота, 27 Август 2022 10:23

Меблі на замовлення Хмельницький

МЕБЛІ ПІД ЗАМОВЛЕННЯ ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ це завжди якісно та зручно.

Кожен проект, представлений на нашому офіційному сайті, створений дизайнерами відповідно до трендів в оформленні інтер'єрів. Ви можете вибрати відповідний варіант з каталогу або замовити розробку елітного гарнітура з нуля: співробітники компанії створять проект в повній відповідності з вашими побажаннями, особливості проекту та планування Вашої оселі. Ознайомитись з нашими втіленими в життя проектами, Ви можете на сайті - https://imebel.com.ua


 
Понедельник, 22 Август 2022 07:54

Меблі на замовлення Хмельницький

Фірма I-mebel на протязі 10 років виготовляє на високому професійному корпусні меблі, займається дизайном меблів і втіленням в життя ексклюзивних проектів меблів. Наш досвід за багато років дає можливість нам втілювати в життя сміливі дизайнерські рішення, реалізовувати креативні проекти і знаходити шляхи вирішення нестандартних завдань. Ми пропонуємо клієнтам комплексний підхід для створення меблі під замовлення Хмельницький, від виїзду замірщика до доставки і установки готових меблів. Ми не зупиняємося на досягнутому в своєму розвитку, наші фахівці знаходяться в постійному пошуку свіжих ідей і дизайнерських рішень, черпаючи знання в каталогах відомих зарубіжних виставок і опрацьовуючи власні креативні концепції.

 
Понедельник, 15 Август 2022 09:31

Меблі на замовлення Хмельницький

Меблі на замовлення у Хмельницькому

Ми «I-mebel» готові виготовити, будь які корпусні меблі на замовлення в Хмельницькому.

Ми створюємо нестандартні рішення! Продумуємо оснащення приміщення до дрібниць. Як результат, Ви отримаєте меблі, які сподобаються всім членам родини.

Меблі від «I-mebel» будуть: особливими, максимально функціональними, стильними і сучасними.

 
Вторник, 09 Август 2022 09:30

Якісні меблі під замовлення

Якісні меблі на замовлення у Хмельницькому

Що собою предаствляють якісні меблі під замовлення у Хмельницькому від виробника? По перше це надзвичайно красивий оригінальний і сучасний зовнішній вигляд, відмінна якість на багато років, міцні матеріали та фурнітура. Замовити та купити такі першокласні меблі ви можете в компанії "Ай-Меблі"

Завдяки власному виробництву якісних меблів на замовлення, вам вдатся створити створити прекрасний варіант меблів що стане основою Вашого інтер'єру, який задовольнить усі ваші запити.

У чому переваги індивідуального планування меблів? Це безперечно втілення всіх задумів клієнта, при цьому вартість може буде недорогою в порівнянні з іншими можливими варіантами комплектацій:

  • МДФ
  • ДСП
  • Дерево
  • Скло
  • Алюмінієву фурнітуру
  • Пластик
  • Головне при конструюванні персональної мебелі враховувати усі вимоги по запитам клієнтів, щоб отримати першокласний результат.

Індивідуальне виготовлення підкреслить особливість квартири, приватного будинку. Дозволяє здійснити творчий підхід, повністю реалізувати дизайн проект для меблів на замовлення, зробивши його особливим саме для себе з огляду на тонкощі виконання і підбору матеріалу.

Яка вартість та ціна виготовлення меблів під індивідуальне замовлення?

Яким чином відбувається процес співпраці по виготовленню меблів? До прикладу купівля нової квартири, будинку, чи котеджу - це безсумнівно захоплюючий етап в житті кожної людини, можливість втілення  своїх задумів, палнів та мрій, і не забуваєм за нові турботи.

Але в цілому немає великого значення, чи ви придбали недавно нову квартиру або просто вирішили освіжити інтер'єр власного житла - перед вами немов чистий простір як полотно, що очікує творчих задумів та фарб автора.

Першочергово необхідно - наповнити цей простір необхідними предметами побуту, а саме сучасними меблями сконструйованими під ваше індивідуальне замовлення. 

Які переваги покупки меблів під замовлення напряму у виробника?

  • головною особливістью, є те що будуть враховані усі індивідуальні розміри приміщення, в тому числі зроблене нестандартне планування
  • створення унікального стилю, додавання новітніх елементів
  • економія простору приміщень з максимальним додаванням функціональності
  • професійна збірка під конкретні потреби
  • врахування вимог до матеріалалів, кольорів, якості фурнітури

Також ми регулярно слідкуємо за розвитком тенденцій на ринку меблів під замовлення, нових технологій та трендів в даному напрямку, що дозволяє створювати надсучасні рішення для меблів, відповідати вимогам найвибагливіших покупців стосовно меблі для комфортного житла:

  • передпокої
  • кухні
  • спальні
  • дитячої
  • ванній
  • офісу

Щоб зменшити витрату часу на оцінку приміщення та підбір необхідних меблів, зв'яжіться з нашим менеджером і обговоріть всі бажані аспекти - професійна консультація для Вас буде абсолютно безкоштовна.

Фахівці із задоволенням вислухають вимоги, допоможуть підібрати гідний варіант що дасть вам повноту розуміння якою мають бути Ваші ідеальні сучасні меблі!

Понедельник, 08 Август 2022 15:34

Меблі на замовлення Хмельницький

Меблі на замовлення у Хмельницькому

Сьогодні сучасні люди стараються зробити своє життя максимально комфортним а оселю затишною, роблять ремонти за дизайнерськими проектами, оновлюють усі меблі та інтер'єр кімнат. Важливою частиною житла стають, саме індивідуально зроблені під замовленя меблі.

Як нам відомо вибрати та спланувати стандартні моделі для свого житла досить не просто, через це надзвичайно актуальним стає питання розробки індивідуальних меблів на замовлення під конкретні розміри і планування. Компанія Ай Mebel вже багато років є одним з якісних лідерів виробництва меблів під замволення у Хмельницькому за потрібними параметрами прекрасної якості, до того ж завдки массовості виробництва, ми гарантуєм недорогі ціни.

Якщо ви плануєте зробити заявку на вигттовлення меблів то для початку рекомендуємо переглянути увесь доступний каталог вже готових рішень меблів з фото і визначитись що саме вам буде цікаво, після чого наш конструктор допоможе вам візуалізувати саме ваш варіант.

Як було згадаго вище ми не лише виготовляємо меблі на замовлення в Хмельницькому, що максимально відповідає запитам замовників, а й вирішуемо багато прихованих від очей проблем, щоб усі меблі були комфортні, практичні і мали вишуканий і стильний вигляд.

Зовнішній вигляд та якість фурнітури майбутнього меблевого гарнітура ми контролюємо особисто, надаємо привабливу вартість виготовлення погонного метра, професійні консультанти і дизайнери поргодять з вами усе до наймілкіших подробиць. Ми розумієм що конкуренція в сфері виробництва меблів чимала, тому головною нашою метою є виготовлення якісних меблів, що мають сучасний дизайн, і низьку ціну.

Багатолітній достів у цій сфері дає нам можливість виконувати завдання максимальної складності і невеликі терміни, створюючи ергономічний комфорт, що приносить гармонію і захват від радості у ваших очах від розкішного інтер'єру, будь-то класичний дизайн або вишукані дизайнерських рішенння.

В свою чергу ми пропонуємо:

  • Широкий вибір якісної меблевої фурнітури
  • Різнокольорові гамми із міцних матеріалів
  • Послуги дизайнера - візуалізатора
  • Професійний підхід до кожної дрібниці
  • Виготовлення чітко за вашими розмірами
  • Кваліфіковану збірку з гарантією

Використовуємо практичні, зносотійків матеріали для комфорту та ергономіки меблів на замовлення в квартиру, котежд чи приватний будинок.

 
Пятница, 06 Май 2016 11:54

Фото - 'До і Після'

На цій сторінці до вашої уваги представлені результати наших робот. На порівняльних Фото - 'До і Після' - виготовлення меблі на замовлення у м. Хмельницькому!

 

imebel-pod-zakaz-hm до і після 2

 

 

до і після 1

 

 

Понедельник, 10 Ноябрь 2014 23:34

Офісні меблі

Просмотреть встроенную фотогалерею в Интернете по адресу:
https://imebel.com.ua/blog/Super-User/Page-3.html#sigProGalleria0dc774f72e

Понедельник, 10 Ноябрь 2014 23:33

Cтоли

Просмотреть встроенную фотогалерею в Интернете по адресу:
https://imebel.com.ua/blog/Super-User/Page-3.html#sigProGalleria1a56ee609c

Понедельник, 10 Ноябрь 2014 23:31

Передпокій

Просмотреть встроенную фотогалерею в Интернете по адресу:
https://imebel.com.ua/blog/Super-User/Page-3.html#sigProGalleria7d2e90618a