iMebel

Меблі на замовлення

 

Компанія «Ай-Меблі» пропонує виготовлення якісних меблів на замовлення у м.Хмельницький. Дзвоніть - тел.: (098)-7777-296 

 

Фото каталог:

кухни на заказ
Кухні
шкаф купе под заказ
Шафи купе
шкаф кровать под заказ
Шафа ліжко
прихожие под заказ
Передпокій
столы на заказ
Столи
офисная мебель на заказ
Офісні меблі
спальни на заказ
Спальні
детские под заказ
Дитячі
гостинные на заказ
Вітальні
Super User

Super User

У 2024 році меблі відмовляться від надмірностей і екстравагантності на користь заспокійливої нормальності нейтральних кольорів, спокійної розкоші та екологічності, при цьому дедалі більшу увагу приділятимуть часу, проведеному вдома.

 

Таким чином, палітра кольорів, простір і різні стилі відіграватимуть провідну роль у витонченому яскравому декорі, який додасть елегантності будь-якому приміщенню.

 

Черпайте натхнення в цих тенденціях 2024 року!

 

Різні відтінки бежевого - модна тенденція 2024 року. Якщо він теплий - надзвичайно універсальний, що гармонує як з холодними, так і з теплими тонами. Цей бежевий, який можна визначити як нейтральний колір, є ідеальним фоном для білих меблів, створюючи розслаблений та стриманий ефект.

 

Понедельник, 19 Февраль 2024 14:22

Меблі під замовлення Хмельницький

Оформлення дитячої кімнати може стати для батьків непростим завданням. До цього потрібно підходити відповідально. Ось кілька цікавих ідей, які поєднують у собі функціональність, практичність і комфорт. Наша команда iMebel меблі на замовлення в м. Хмельницький, створить простір, де діти можуть грати, вчитися, відпочивати і займатися творчістю. Надихніться вибором елементів дизайну, які підійдуть для будь-якої дитячої кімнати. Незалежно від віку, статі або розміру кімнати, вам сподобаються тенденції дизайну дитячих кімнат 2024 року.

Наші дизайнери iMebel меблі на замовлення в м. Хмельницький, сходяться на думці, що при оформленні модних інтер'єрів дитячих кімнат у 2024 році найкраще використовувати нейтральні тони (світло-сірий, персиковий і бежевий).

Щоб кімната вашої дитини не виглядала нудною, обирайте сміливі, яскраві контрасти. Підкресліть улюблений колір вашої дитини, якщо він є її улюбленим кольором. Ми не поєднуємо більш ніж три різні кольори та додаємо відтінки білого й чорного для балансу.

Замість шпалер із малюнком модні однотонні стіни мають незаперечну перевагу: вони непідвладні часу і легко комбінуються. Діти можуть повісити на стіни свої улюблені фотографії та інші прикраси, які можна легко міняти в міру їхнього зростання.

Килими не тільки прикрашають гарний інтер'єр дитячої кімнати у 2024 році, а й роблять приміщення затишнішим. Крім того, килими дуже практичні, адже маленькі діти проводять багато часу, граючись на підлозі, тому килими слугують м'якою і теплою підстилкою.

У наш час прийнято використовувати кілька джерел світла для створення приємної атмосфери. На додаток до основного стельового світильника рекомендується використовувати приліжкові настільні лампи і декоративні світильники, наприклад, світлодіодні ланцюжки.

Усі батьки хочуть найкращого для своїх дітей: фізичний розвиток відповідно до їхнього віку, правильна освіта, яскраві враження, що запам'ятовуються, сприятливе оточення і затишна кімната - все це складові для насиченого дитинства.

Кімната сучасної дитини 2024 року може бути схожою на красивий замок принцеси, піратський корабель, джунглі або підводний світ. Діти живуть у своїх кімнатах з самого народження. У міру дорослішання дитини кімната повинна адаптуватися до вимог моменту, тому ми команда iMebel меблі на замовлення в м. Хмельницький допоможемо вам в цьому рішенні.

 

Ми iMebel меблі на замовлення в Хмельницькому пропонуємо для додавання вишуканості меблям, додавати світлодіоднупідсвітку.

На сьогоднішній день, найбільш популярний монтаж світлодіодної стрічки в алюмінієвому профілю. Профіль можу бути до прикладу

кутовий або врізний. З їхньою допомогою вдається створити рівномірне підсвічування меблів, вітрин та полиць меблів. Перевага даного

типу освітленя це легкість монтажу та вишуканий стиль. В 2023 році світлодіодні стрічки бувають різними по відтінкам білого (тепле світло,

холодне або нейтральне) або Ви можете вибрати стрічку яка змінює колір світла.

  

  • Не сумнівайтесь, звертайтесь до нас, якщо вам потрібно розрахувати вартість, телефонуйте або завітайте до нас в офіс
  • м. Хмельницький вул. Тернопільська 7а Дім меблів «ОРІТ» магазин «Меблі на замовлення»
  • т. 097 430 22 62

 

 

  • Ми iMebel виготовляємо меблі по недорогим цінам. Доступність і гнучка цінова політика, це основа нашої роботи по виготовленню меблі на замовлення в м. Хмельницькому.

  •  

  • Виготовленні нами меблі, відповідають всім вимогам клієнтів.

  •  
  • Не сумнівайтесь, звертайтесь до нас, якщо вам потрібно розрахувати вартість, телефонуйте або завітайте до нас в офіс
  • м. Хмельницький вул. Тернопільська 7а Дім меблів «ОРІТ» магазин «Меблі на замовлення»
  • т. 097 430 22 62

 

 

  • Коли ви робите замовлення в iMebel, ви можете бути спокійні та впевненні, що ваше замовлення буде виконано якісно та вчасно.
  • Ми цінуємо кожного клієнта та свою репутацію, тому всі проекти виконуємо на найвищому рівні на всіх етапах виготовлення меблів.
  • Всі меблі виготовляються на сучасному обладнанні з високоякісних матеріалів від перевірених виробників.
  • Дизайнер для вас створить сучасний, практичний і стильний проект, який буде відповідати всім вашим потребам.
  • Наші фахівці iMebel мають досвід перевірений часом, тому ми точно знаємо змонтувати меблі якісно та вчасно, в обговорені строки меблі будь якої складності.
  • Не вагайтесь, якщо вам потрібно розрахувати вартість, телефонуйте або завітайте до нас в офіс
  • м. Хмельницький вул. Тернопільська 7а Дім меблів «ОРІТ» магазин «Меблі на замовлення»
  • т. 097 430 22 62

 

Пятница, 20 Январь 2023 08:51

Меблі на замовлення Хмельницький

 

 

Фабрика "iMebel" виробляє корпусні та вбудовані меблі на замовлення в Хмельницькому

Ми виробляємо меблі відповідно до індивідуальних розмірів і стандартів. Ми приймаємо замовлення на повне оснащення будинків меблями і виготовлення індивідуальних меблевих позицій.


Ми пропонуємо гарнітури для дитячих кімнат, віталень, спалень, кухонь, їдалень, коридорів, 

 

біблітек.  Ми виробляємо місткі шафи і функціональні кухні. У нашому каталозі ви знайдете широкий вибір вбудованих шаф, розроблених за індивідуальним замовленням.



Чому варто купувати меблі на замовлення в Хмельницькому в нас?



13 років у меблевій промисловості. Ми працюємо з 2010 року. У цей період ми розширили асортимент продукції та вивчили потреби 

 

клієнтів. Ми готові запропонувати найкращі умови співпраці.



Гарантія якості. Під час виготовлення ми використовуємо матеріали та комплектуючі перевірених 

 

виробників, а тому гарантуємо, що за правильного поводження наші меблі прослужать довгі роки. Якщо виявлено виробничий дефект, ми забезпечимо негайну заміну елементів.



Відповідна вартість. Ми продаємо тільки продукцію власного виробництва (без посередників, 

 

безпосередньо від виробника в Хмельницькому) і тому тішимо наших клієнтів доступними цінами на меблі на замовлення з нашого виробництва.



Індивідуальний дизайн. Дизайнери компанії представлять цікавий індивідуальний дизайн меблів з урахуванням бажаного стилю і нюансів інтер'єру. 

У вас є свої малюнки? Ми будемо раді здійснити ваші мрії!  

Для натхнення та ідей ознайомтеся з каталогом на веб-сайті (http://imebel.com.ua/).


Матеріали Ми працюємо з МДФ і ДСП марки  вітчизняного виробництва або іноземними. Матеріали мають високу якість і тривалий термін служби. У каталозі представлено понад 500 кольорів.
Аксесуари. При виготовленні ми використовуємо надійні аксесуари: blum, hettich та ін.. Час виробництва.  Час виробництва становить від 14 до 45 роб. дні.
Гарантія. Ми надаємо 12-місячну гарантію на всі товари.

 

Четверг, 12 Январь 2023 15:03

Меблі на замовлення Хмельницький

 

Сьогодні під патиною в дизайні інтер'єру маються на увазі штучно зістарені предмети -меблі, аксесуари, предмети декору, декор.
Це може бути вплив старовини:
Природно, можуть. Те, про що ми меблі на замовлення Хмельницький говоримо в першому абзаці, - це саме те, що мідь стає зеленою, іржавіє.
Штучно можуть. Він створений людиною, щоб підкреслити складність деталей.
Під час оформлення кухонь із патиною слід враховувати тільки одну деталь: декор матиме елеганий вигляд тільки у відповідному інтер'єрі та грамотно підібраному кухонному гарнітурі.

Таким чином, класичні різьблені фасади в цій техніці справді мають дорожчий вигляд, тоді як сучасні глянцеві двері з ефектом старіння являють 

собою безглузду картину. Щоб кухонні меблі мали природний вигляд, вибирайте натуральні відтінки: сріблястий, золотий, мідний, бронзовий. 

Вони універсальні, використовуються на темних і світлих кухнях. Вони роблять метали і дерево старшими.

Патиновані кухні можна переглянути на нашому сайті: http://imebel.com.ua/

Четверг, 15 Декабрь 2022 13:05

Меблі на замовлення Хмельницький

 

Ми меблі на замовлення Хмельницький вважаємо, що стиль лофт вітальні подобається творчим натурам, що відкидає розкіш і низький смак.

Бідні художники і музиканти переобладнали склади і підвали в житло, використовуючи для обробки дешеві матеріали. У стилі лофт можна оформлювати вітальні як в заміських будинках так і міських квартирах. Гостинні в стилі лофт нагадують складські або фабричні приміщення, підкреслюючи необроблені поверхні стін, підлог і стель. 

Планується переобладнання великого приміщення з високими стелями 100 кв.м. м. У вітальні повинні бути великі віконні отвори, які використовуються в якості джерел світла. З будь -якого кута кімнати ви можете бачити протилежний пейзаж, і ваш погляд не повинен зупинятися. Інтер'єр лофт являє собою мікс вінтажних індустріальних предметів і сучасних меблів.

Наші стінки та гірки ви можете переглянути на нашому сайті: http://imebel.com.ua/

Пятница, 02 Декабрь 2022 09:35

Меблі на замовлення Хмельницький

 

При створенні дизайну меблів для дитячої кімнати, ми меблі на замовлення Хмельницький iMebel маємо ретельно вибирати матеріали, декоративні елементи. Предмети, які будуть оточувати дитину, повинні бути безпечними для дитини, що б були екологічно чистими. Кольорова гама – має бути спокійною. Не агресивною і викликати в дитині позитивні емоції. Звісно для розробки дизайну меблів і кімнати в цілому. Потрібно враховувати стать дитини, а також особливості характеру. Якщо це старша дитина, потрібно враховувати і чим дитина займається, тобто хобі, а також і смаки дитини.

Коли дитина розвивається, на неї впливає все навколишнє середовище, що знаходиться навколо неї, зокрема і її кімната. В своїй спальні діти, або підлітки проводять багато свого часу. Тому наша задача створити ідеальну атмосферу для проведення свого часу для дитини. В наш час не великий простір ми можемо перетворити на затишок, де дитині буде приємно проводити свій час.

Наші дитячі ви можете переглянути на нашому сайті: http://imebel.com.ua/

Понедельник, 14 Ноябрь 2022 09:45

Меблі на замовлення Хмельницький

Говорячи про стінки в вітальню, ми сам перед хочемо зекономити простір кімнати. Тому що, стінки обладнані місткими шафами і поличками, де ми зберігаємо безліч речей й аксесуарів.

Нажаль, переважна більшість людей мають квартири не великої площі, тому для них стінки – це спосіб гарно облаштувати вітальню, тим самим не займати багато простору.

Сучасні меблі в вітальню різні за своїми функціональними можливостями, розмірами і дизайном. Ми «KUHNI-Nami» пропонуємо виготовити меблі на замовлення Хмельницький стінки вишукані і нестандартні. Наші стінки виготовляються в багатьох колірних рішеннях, що індивідуально підібрати варіант, який найбільше підійде за всіма параметрами.

Гірки для вітальні – це компактний варіант стінки, який підійде для приміщень не великої площі. Звісно гірки менш місткі, але можуть виглядати вишукано і багато. Ми пропонуємо цікаві дизайни стінок-гірок: всі елементи конструкції мають різні висоти і форми, що робить весь елемент конструкції нестандартним. Також гірки можуть комплектуватись відкритими полицями, відділенями для телевізора і т. ін.

Наші стінки та гірки ви можете переглянути на нашому сайті: http://imebel.com.ua/

 

В началоНазад134В конец
Страница 1 из 4