iMebel

Меблі на замовлення

 

Компанія «Ай-Меблі» пропонує виготовлення якісних меблів на замовлення у м.Хмельницький. Дзвоніть - тел.: (098)-7777-296 

 

Фото каталог:

кухни на заказ
Кухні
шкаф купе под заказ
Шафи купе
шкаф кровать под заказ
Шафа ліжко
прихожие под заказ
Передпокій
столы на заказ
Столи
офисная мебель на заказ
Офісні меблі
спальни на заказ
Спальні
детские под заказ
Дитячі
гостинные на заказ
Вітальні
Super User

Super User

Четверг, 27 Октябрь 2022 08:20

Меблі на замовлення Хмельницький

Меблі на замовлення в м. Хмельницькому iMebel пропонуємо гарні та надійні, функціональні шафи-купе в передпокій. Ми можемо виготовити для вас будь-якої складності та дизайну меблів. Ви можете самі обрати собі типову модель або замовити по індивідуальному дизайн проєкту. Для власного виробництва ми застосовуємо тільки якісні матеріали відомих виробників, які перевірені часом та клієнтами. На всю свою продукцію ми надаємо гарантію.

У нас ви можете замовити меблі в передпокій безпосередньо від виробника.

На нашому сайті, є багато проектів втілених в життя. В каталозі готових проєктів шаф-купе ви можете ознайомитися і зупинитись на проєкті який вам більше сподобався.

Наш сайт: http://imebel.com.ua/

 

Дитячим кімнатам завжди приділяють більше уваги ніж іншим. Адже дитяча кімната це місце де малюк відпочиває, грається, відкриває для себе новий світ читаючи книги та займається творчістю. В дитячій кімнаті дитина робить перші кроки до відкриття свого світу, свого життя, і наша з вами задача допоїти дитині в цьому, зробити світ пізнавальним і безпечним.

Ми, компанія iMebel, маємо переваги в виготовлення меблі під замовлення в м. Хмельницький. Оскільки ми використовуємо тільки екологічно чисті матеріали, які виготовленні з дотриманням всіх норм та стандартів згідно чинного законодавства України.

З прикладами готових робіт можна ознайомитись на нашому сайті - https://imebel.com.ua/

 

Понедельник, 03 Октябрь 2022 13:28

Меблі на замовлення Хмельницький

2022 рік є роком екологічності. Нас навколо оточує синтетика, великий потік інформації, стресові ситуації та ритм життя від якого в прямому сенсі не вистачає сил. Тому дизайнери на сьогоднішній день, все частіше в своїх візуалізаціях використовують натуральні матеріали – деревину, камінь а також спокійні відтінки. Ці матеріали природного походження насичують оселю природними нотками.

Нова та модна тенденція в плануванні оселі стала простота та мінімалізм. Сторонні речі які роблять вашу оселю громіздкою та перенасиченою декором, без якого можливо обійтися в інтер'єрі – ми компанія iMebel меблі на замовлення Хмельницький радимо їх прибрати.

Мінімалізм це не скасування розкоші чи дорогих речей, насамперед це якість як матеріалів, так і речей в вашому інтер'єрі, а не кількість деталей. Дорогі речі в інтер'єрі, натуральні матеріали, витвори мистецтв, підібраних за стилем – все довершує вашу оселю, робить її індивідуальною та вишуканою.

На нашому сайті можна ознайомитись з прикладами робіт - https://imebel.com.ua/

 

Пятница, 30 Сентябрь 2022 12:01

Меблі на замовлення Хмельницький

Корпусні меблі на замовлення в м. Хмельницькому – це не тільки стандартні моделі шаф, віталень, сервантів і передпокоїв. Насамперед це індивідуальне виробництво під дизайн-проект, який розробляється креативними дизайнерами та затверджується замовником. Широкий вибір матеріалів, дає змогу втілити в життя, самі сміливі ідеї з виготовлення меблів.

З прикладами виконаних робіт, ви можете ознайомитись на нашому сайті - https://imebel.com.ua/

Понедельник, 26 Сентябрь 2022 09:34

Меблі під замовлення Хмельницький

Зробимо Вам красиві меблі на замовлення Хмельницький.

Гарантуємо, що у нас найбільш якісні меблі на замовлення у Хмельницькому і передмісті. Наші витримують випробування часом на всі 100%. Укладаємо договір, фіксуємо терміни виготовлення і гарантії!

НАШІ МЕБЛІ РАДУЮТЬ ГОСПОДАРІВ І ДИВУЮТЬ ГОСТЕЙ!

Ми виробляємо всі можливі види корпусні меблі на замовлення Хмельницький.

Запишіться на безкоштовну консультацію для виготовлення меблі на замовлення Хмельницький.

Подивіться, як виглядають наші меблі після складання на нашому сайті. Для нас дуже важливо підтримувати якість наших виробів на високому рівні.

Ми відмовилися збирати меблі на замовлення Хмельницький з дешевих матеріалів, тому отримуємо тільки позитивні відгуки.

Ми знаємо, що ви звернетеся ще в кілька компаній, що б порівняти ціни.

Тому давайте зробимо так...

Ви зателефонуєте нам, а ми розрахуємо попередню вартість меблі на замовлення Хмельницький.

Після зверніться в інші компанії за розрахунком, а потім прийміть рішення, де замовити меблі у нас або у інших. Добре?

 

 

 Переконатися в цьому ви можете прямо зараз на нашому сайті - https://imebel.com.ua.

Четверг, 22 Сентябрь 2022 09:43

Меблі на замовлення Хмельницький

Фасади для меблі під замовлення Хмельницький призначені для комплектації кухонь, спалень, шаф розпашних, дитячих та інших корпусних меблів. Моделі об'єднані благородством, витонченістю, функціональністю і сучасним стильним дизайном. Благородні відтінки гармонують з вишуканою текстурою дерева. Термін служби наших фасадів фасадів для меблі на замовлення Хмельницький продовжують сучасні технології обробки, такі як: фарбування, тонування, лакування ( матове, глянцеве ), патинування. Закінченість і цілісність фасадам надають карнизи, цоколі, молдинги, декоративні елементи і аксесуари.

ЛДСП - це матеріал високої якості, що відповідає таким критеріям, як: міцність, вологостійкість, зносостійкість, довговічність, стійкість до перепадів температур. Відповідає всім вимогам екологічної безпеки. ЛДСП для меблі на замовлення Хмельницький виробляють з хвойних порід дерев, саме тому переважає підвищена щільність внутрішніх шарів і дрібна структура волокон. Виробництво ЛДСП для меблі на замовлення Хмельницький відбувається на сучасному обладнанні за сучасними технологіями. Контроль за дотримання якісттю застосовується на кожній стадії виготовлення ЛДСП. Різноманіття вибору - від 240 кольорів і фактур і постійно доповнюється новими декорами.

Навіть найпрекрасніший сучасний інтер'єр не може обійтися без функціональності, комфорту і зручності. Наша фурнітура для меблі під замовлення Хмельницький не тільки підвищує комфорт використання, але і перетворює відкриття і закриття в справжнє задоволення. Дотримуючись нових тенденцій розвитку, ми iMebel реалізуємо їх, за допомогою інноваційних виробів, що відповідають останнім тенденціям розвитку техніки. Ми меблі на замовлення Хмельницький створюємо меблі для людей зі смаком до життя, які володіють еталоном витонченості, елегантності, величності і нотками урочистості і розкоші. Тому важливо не тільки гармонія і шарм, а й зручність простору. Ми меблі на замовлення Хмельницький створимо особисто для Вас неповторну комплектацію і максимально функціональний простір.

 

 Переконатися в цьому ви можете прямо зараз на нашому сайті - https://imebel.com.ua.

Суббота, 17 Сентябрь 2022 12:47

Меблі на замовлення Хмельницький

Чому треба вибрати виготовлення меблі під замовлення Хмельницький?

•Вивірена ергономіка. Вирішивши купити меблі на замовлення Хмельницький за індивідуальним проектом, ви отримуєте ефективний робочий простір. У проекті будуть враховані всі особливості приміщення, стилю життя і звичок замовника - ергономіка меблі під замовлення Хмельницький буде бездоганною.

•Вигідне співвідношення ціни і якості. Замовляйте у виробника iMebel - це максимально економно і вигідно. Існує безліч способів знизити вартість меблі на замовлення Хмельницький, без шкоди для експлуатаційних якостей.

•Більше можливостей для використання гами матеріалів. Готові корпусні меблі значно звужують можливості підбору необхідних матеріалів. Коли меблі під замовлення Хмельницький, дають можливість підібрати матеріали за своїм смаком, а також згідно загальної концепції дизайну.

 

 Переконатися в цьому ви можете прямо зараз на нашому сайті - https://imebel.com.ua.

Вторник, 13 Сентябрь 2022 12:07

Меблі на замовлення Хмельницький

Каталог меблі на замовлення Хмельницький можна переглядати в реальному часі стільки, скільки необхідно і тоді, коли зручно. Сайт працює цілодобово, щоб у наших клієнтів була можливість визначитися із замовленням і покупкою. Грунтуючись на розмірі і плануванні кухонного приміщення, можна вибрати такі варіанти меблі під замовлення Хмельницький, як:

   однорядна;

   дворядна;

   острівна;

   півострівна;

   Г-подібна;

   П- подібна.

Гарний класичний гарнітур, італійський або сучасний, що складається з великої кількості предметів меблів або тільки найнеобхідніші, світлих відтінків або в темних тонах — у нас є все, щоб всі клієнти залишилися задоволені покупкою кухні під замовлення Хмельницький. Каталоги продемонструють, як меблі виглядають в інтер'єрі, щоб визначитися було набагато легше, представляючи її у себе вдома.

При необхідності, консультанти дадуть правильні поради і дадуть відповідь на всі питання, пов'язані із замовленням, придбанням, оплатою і доставкою.

 

 Переконатися в цьому ви можете прямо зараз на нашому сайті - https://imebel.com.ua.

Суббота, 10 Сентябрь 2022 10:26

Меблі на замовлення Хмельницький

Ми меблевий виробник « Imebel » займаємось розробкою, виробництвом меблі на замовлення Хмельницький. Ми пропонуємо виготовити Вам меблі під замовлення Хмельницький різної цінової категорії. Висока якість наших меблів досягається завдяки використанню сучасного обладнання і передових технологій. Меблі на замовлення Хмельницький виготовляються за індивідуальним Custom - проектом.

 Переконатися в цьому ви можете прямо зараз на нашому сайті - https://imebel.com.ua.

Вторник, 06 Сентябрь 2022 10:33

Меблі під замовлення Хмельницький

На нашому сайті Imebel.com.ua представлені не тільки кухні, але і гардеробні, спальні, передпокої, моделі для дитячих кімнат, шафи розпашні та шафи купе, ліжка, комоди і ін.. У каталозі також представлені і ефектні міжкімнатні перегородки для віталень.

Замовити меблі на замовлення Хмельницький або інші меблі на замовлення Хмельницький можна в фірмовому салоні « Меблі на замовлення» вул. Тернопільська 7а «ДІМ меблів ОРІТ».

У нашому магазині меблевої фабрики «Imebel» представлений широкий асортимент меблів для кухонь, віталень, спалень, дитячих та інших приміщень. Замовити відповідні меблі не складе труднощів. Моделі меблів від нашої фабрики різноманітні. Переконатися в цьому ви можете прямо зараз на нашому сайті - https://imebel.com.ua.